Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.| Další informace | V pořádku

KONTAKTY

Alena Diblíková
Aloisina Výšina 627/98
460 15 Liberec 15
tel: +420 608919986
info(a)diblik3d.cz

NOVINKY

arr3Novinka - razidla pro bylinkové zápichyPřipravili jsme pro Vás nová razidla pro tvorbu bylinkových zápichů do zahrad a květináčů. První... arr3Roj letících andílkůAnděl letí do nebe, koukne cestou za sebe,Andělka mu štěstí přála, šátečkem mu zamávala.Do naší... arr3Razidla s inspirovány lesem: Malina, Dubový domek a Pařezová chaloupka vykrajovátkaInspirovali jsme se lesem a jeho půvabem. Razidlo Malina a vykrajovátka domečků.Přejeme Vám příjemné... arr3Maková razidla pro radostRazidla Vlčí máky a makovice. Něco pro radost. Nová razidla na motivy květů, květin, listů a... arr3Razidla okénka a dvířka z LebedovaDům s veselou náladou, ráno běhá zahradou. Tu zaštěkal na něj pes, dům zakopl o pařez.... arr3Sada razidel Děti - veselé hlavičkySada razidel Děti - veselé hlavičky. Ať žijou prázdniny. Nově zasíláme razidla Zásilkovnou.Přejeme... arr3Naše razidla je možné použít jako tiskátka na textil.Díky inovativnímu přístupu naší zákaznice paní Marty jsme se dozvěděli, že naše razidla na keramiku... arr3Jarní razidlaKropenatá slepičko, jaké mi dáš vajíčko?Jé to bude překvapení, nad srdíčkové přece není. Jarní... arr3Nová razidla jsou tu: Ptáček Stehlík, Bledule, ČtyřlístekPřiletěl k nám stehlíček, zazpíval jak na klíček.  K jídlu prý mu postačí pár semínek z... arr3ZakladačINFO PRO ŠVADLENKY ROUŠEK: Nabízíme Vám zakladač šikmého proužku na výrobu lemovek. ZDARMA.... arr3Velikonoční krasliceJaro ťuká na dveře, kdopak mu je otevře? Připravili jsme pro Vás pár jarních novinek. Velikonoční... arr3Andělský roj - Petronel a Puntík"Anděl seděl na obláčku, čáry máry, čaroval, vyčaroval Mikuláše, moc se z toho radoval."K andílkovi... arr3Razidlo Anděl s vykrajovátkemAnděl letí do nebe, koukne cestou za sebe, Andělka mu štěstí přála, šátečkem mu zamávala.Andělské... arr3Letní razidla přiletěla k nám. Další motýlci jsou na cestě...Letní razidla přiletěla k nám. Další motýlci jsou na cestě... Těšte se na novou svěží kolekci.... arr3Letní razidla - včelka, motýlci, vážky a pampeliškové chmýříCo to bzučí na sluníčku? Včelka letí na kytičku. Nová jemná razidla Včelka a Pampeliškové chmýří... arr3Kouzelná rybaVytvořte kouzelnou rybu pomocí forem na keramiku. Ryba, která splní každé přání:) Dále jsme pro Vás... arr3Nová razidla Pampelišková chmýříKvět pampelišky má jen chmýří, které dál větřík krajem víří. Připravili jsme nová chmýříčková... arr321.11.2018 - Novinka č.2S razidly Vánoční sněhové vločky vytvoříte krásné adventní věnce, PF, radůstky pro přátele a další...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 35 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 349 Kč
skladem
naše cena 235 Kč
skladem
naše cena 105 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů